Skip to main content

Vitae Residence" je namenski građen dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu |   | +381 011/400-71-46

Više o nama

Dom  “Vitae Residence“ je namenski građen dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu. Svojim arhitektonskim rešenjima svrstava se u LUX kategoriju domova za stara lica. Starački dom se nalazi  u Strumičkoj ulici br 39-41. Ovaj deo Voždovca iako spada u urbani deo prestonice predstavlja mirnu zonu za naše korisnike.

Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi i kontroliše tim lekara i medicinskog osoblja i koje obuhvataju stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celokupnog boravka korisnika u domu.

Pored kvaliteta medicinske usluge puno pažnje u radu posvećujemo stvaranju empatije prema našim korisnicima kojima posvećujemo puno pažnje I stvaramo interaktivnu konekciju. U ovom domenu postavili smo izuzetno visoke kriterijume I trudimo se da kod svakog našeg korisnika stvorimo osećaj pripadnosti.

O korisnicima brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekari opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice, nutricionista, frizer i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata.

Sobe i apartmani doma su moderno opremljeni, svaki sa kupatilom, kablovskom televizijom, Wi-Fi.

Vitae Residence je opremljena specijalnim profesionalnim medicinskim električnim krevetima sa dekubitalnim dušecima veoma pogodnim za polupokretna ili nepokretna lica. Svaki krevet poseduje I SOS taster za pozivanje med.setre i negovateljice.

Kupatila kao i ceo dom su prilagođena pokretnim kao i nepokretnim osobama.

U okviru doma je i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju koje daje posebnu toplinu celokupnoj atmosferi u našem domu .

Dom za stare “Vitae Residence” poseduje moderno opremljenu kuhinju, koja funkcioniše po HACCP standardu, garderobu za zaposlene, ambulantu, prostoriju za socijalnog radnika. Dom za stare ima i salu za radnu i fizikalnu terapiju kao i ugrađen bešuman lift.

Naša VIZIJA:

Da značajno poboljšamo kvalitet usluge u Domovima za smeštaj odraslih i starih lica u Srbiji, i da dostignemo standarde razvijenih zemalja u regionu.

Naša MISIJA:

Da podržimo socijalnu inkluziju starih ljudi u Srbiji (menjajući njihov stav o tome da umesto da brinu o drugima, da brinu o sebi)